• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kruiden & specerijen

pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

16,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Kruiden & specerijen
Kruiden & specerijen
Als nieuw
16,30
ISBN
9789045200644
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Karakter Uitgevers Bv
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken! Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest! Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan. Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen. * Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur * de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen * leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten * meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De Smaakbijbel
17,70
Michel Hanssen
Spice Wise
19,40
sorry, niet op voorraad
Jane Lawson, A. Adams
Specerijen
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Michael Bateman
Kruidige Wereld
sorry, niet op voorraad
Michel Hanssen
Spice Wise Too
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad