• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Specerijen

De Kleurrijke Wereld Van Geuren, Smaken En Toepassingen, Met Meer Dan 250 Recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789047508236
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
van Dishoeck
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
447

Waar gaat het over?

De kleurrijke wereld van geuren, smaken en toepassingen Dit boeSpecerijen is een kleurrijk portret van ruim veertig specerijen: hun geur en rijke smaak, hun vermogen om een gerecht te transformeren en hun onmisbare plaats in tal van keukens en culturen. Het is meer dan een kookboek; het staat boordevol wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en spijscombinaties. Specerijen is een rijke inspiratiebron voor elke keuken en bevat meer dan 250 recepten, een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het culinaire gebruik van specerijen, specerijmengsels en specerijpasta's uit de hele wereld en anekdotes die zowel hobbykoks als culi's zullen aanspreken. k is een kleurrijk portret van ruim 40 ­specerijen. Het bevat meer dan 250 recepten die de smaken en ­aroma’s het meest tot hun recht ­laten komen. Een greep: tamarinderundvlees, ­garnalen ‘piri-piri’, Indiase groentebeignets, tortellini met pompoen en salie, en kruidig gekarameliseerde bananen. Maar Specerijen is meer dan een kookboek; het staat boordevol ­wetenswaardigheden en praktische informatie over het kiezen en bewaren van specerijen, basiskooktechnieken en mogelijke spijscombinaties. Een rijke inspiratiebron voor elke keuken met een uitgebreid overzicht van de geschiedenis en het gebruik van specerijen, specerijmengsels en -pasta’s uit de hele wereld en met anekdotes die zowel hobbykoks als culi’s zullen aanspreken. De prachtige fotografie in dit boek heeft een haast betoverend effect. Jane Lawson begon op haar achtste met koken en werkte jaren als chefkok in Sydney. Daarna richtte ze zich op schrijven, nu combineert ze haar liefde voor kookboeken en koken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

34,95
R. Craze
Specerijen
30% korting
7,40
17,70
5,45
Niki Segnit
De smaakbijbel
15,00
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Francesco Antinucci
Specerijen
sorry, niet op voorraad
Michel Hanssen
Spice Wise
sorry, niet op voorraad
Michel Hanssen
Spice Wise Too
sorry, niet op voorraad