• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

BoekenBalie Blog

BoekenBalie streeft ernaar om van tweedehands de eerste keus te maken. Dat doen we zelf door zoveel mogelijk boeken een tweede leven te gunnen. In ons blog nemen we je mee hoe we dat doen en welke duurzame keuzes we daarin maken. En we inspireren je ook op andere manieren om te komen tot meer duurzame keuzes in jouw leven. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Thriller Weken 2024

Thriller Weken 2024

Thriller Weken: van 1 tot 19 juni spannende verhalen over strand, bos en verlaten plekken. Ontdek ze bij BoekenBalie. Spannende leesuren gegarandeerd!
Byewaste & BoekenBalie

Byewaste & BoekenBalie

Ruim je huis op en geef ook gelijk je boeken een nieuw avontuur als je ze niet meer leest. Lees alles over de mooie samenwerking tussen BoekenBalie en Byewaste.
Gouden Strop en Schaduwprijs

Gouden Strop en Schaduwprijs

Donderdag 30 mei vindt de uitreiking van de Gouden Strop en Schaduwprijs plaats, waar beste Nederlandstalige thrillers en debutanten worden geëerd met geldprijzen en kunstwerken.
Reizen

Reizen

BoekenBalie zit bomvol met tweedehands reisboeken. Jouw eenrichtingsticket naar onbekende oorden. En als je klaar bent? Geef je je boeken door aan een nieuwe reisvriend. Vinden de bomen fijn.
Heleen van Royen

Heleen van Royen

Ontdek Heleen van Royen bij BoekenBalie: een scherpe schrijfster die taboes doorbreekt en maatschappelijke thema's aansnijdt. Laat je inspireren en verbreed je horizon met haar invloedrijke werken.
B Corp-avontuur

B Corp-avontuur

BoekenBalie is onderweg naar B Corp-certificering. Met een hernieuwde focus op diversiteit, structuur en duurzaamheid, willen we een positieve impact op milieu en maatschappij maken. Volg ons avontuur!
Bestsellers psychologie

Bestsellers psychologie

Van Haemin Sunim's mindfulness en Mark Tigchelaar's focusstrategieën tot Jelle Hermus' pleidooi voor eenvoud en Stéphane Garnier's kattige levenslessen.
Paasknutsels

Paasknutsels

De lente zwaait haar gordijnen open, tijd voor iets nieuws. Oude boeken? Die toveren we om tot paaskunst! Schaar en lijm in de aanslag. Maak van dat stoffige boek een stralende literaire paashaas!
Spiritualiteit

Spiritualiteit

Spiritualiteit is eigenlijk die magische touch die je hart op tilt laat slaan als je even stilstaat bij het grote geheel. En ja, in al die boeken die je ogen openen. Tijd om je erin te verdiepen!
De familie Chabot

De familie Chabot

Het Boekenweekgeschenk van 2024 “Gezinsverpakking” van de familie Chabot is nog niet tweedehands verkrijgbaar. Dus hebben we het nog niet huis. Maar lees toch maar even verder…
De Boekenweek

De Boekenweek

Maart betekent Boekenweek! Een mooi boekenfeest wat al een tijdje meegaat. Bij BoekenBalie vieren we dit speciaal met de De Tweedehands Boekenweek.
Eisvrij bij BoekenBalie

Eisvrij bij BoekenBalie

Eisvrij-kinderen beleefden bij BoekenBalie een creatieve dag door oude boeken te transformeren in schattige egeltjes. Een belangrijke bezigheid, lekker creatief en ze leerden meer over hergebruik.
Buy Back Friday

Buy Back Friday

Al gehoord van onze Buy Back Friday? Precies wanneer Black Friday altijd is. Maar in plaats van alleen maar kopen, hebben we oude boeken weer nieuw leven ingeblazen!
€1155,- naar Trees for All van BoekenBalie

€1155,- naar Trees for All van BoekenBalie

BoekenBalie doneert €1155 aan Trees for All door een uniek plan: voor elke gedoneerde boek €0,10 naar boomplanting, wat 231 bomen oplevert. Een mooie, langdurige inzet voor een groenere toekomst.
Kerstcadeaus inpakken op z'n groenst

Kerstcadeaus inpakken op z'n groenst

BoekenBalie geeft je groene inpaktips voor Kerstmis, met nadruk op hergebruik en milieuvriendelijke decoraties zoals oude kranten of natuurlijke versieringen, om een groenere en creatievere kerst te creëren.
Duik lekker de keuken in met kookboeken van Boekenbalie.

Kookboekenweek bij BoekenBalie

In de bladzijden van een tweedehands kookboek echoën de verhalen van vorige koks, pagina's gevuld met maaltijden voor feestelijke avonden en inspirerende kooktips genoteerd in de kantlijn.
Kansen voor ieder individu

Kansen voor ieder individu

Bij BoekenBalie gaan we verder dan enkel boeken een nieuw begin geven. We willen ook graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Er is bij BoekenBalie ruimte voor mensen die misschien niet de meest directe weg naar werk hebben gehad.
Liefde voor verhalen

Liefde voor verhalen

Wij houden van de verhalen in boeken. Maar ook van de verhalen achter boeken. Recensies, aanbevelingen, anekdotes en ezelsoren: ze vertellen ons allemaal iets en wij krijgen er maar geen genoeg van. 
De weg naar B Corp

De weg naar B Corp

BoekenBalie streeft naar meer dan alleen tweedehands boeken verkopen. We willen iets betekenen voor de aarde en de mensen. Daarom zijn we hard op weg een B Corporation te worden.
Geef je verhalen door

Geef je verhalen door

Bij BoekenBalie komt de liefde voor verhalen, mensen en natuur samen. Ontdek waarom jouw boeken meer verdienen dan je denkt.