• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

BoekenBalie Blog

BoekenBalie streeft ernaar om van tweedehands de eerste keus te maken. Dat doen we zelf door zoveel mogelijk boeken een tweede leven te gunnen. In ons blog nemen we je mee hoe we dat doen en welke duurzame keuzes we daarin maken. En we inspireren je ook op andere manieren om te komen tot meer duurzame keuzes in jouw leven. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Buy Back Friday

Buy Back Friday

Al gehoord van onze Buy Back Friday? Precies wanneer Black Friday altijd is. Maar in plaats van alleen maar kopen, hebben we oude boeken weer nieuw leven ingeblazen!
€1155,- naar Trees for All van BoekenBalie

€1155,- naar Trees for All van BoekenBalie

BoekenBalie doneert €1155 aan Trees for All door een uniek plan: voor elke gedoneerde boek €0,10 naar boomplanting, wat 231 bomen oplevert. Een mooie, langdurige inzet voor een groenere toekomst.
Kerstcadeaus inpakken op z'n groenst

Kerstcadeaus inpakken op z'n groenst

BoekenBalie geeft je groene inpaktips voor Kerstmis, met nadruk op hergebruik en milieuvriendelijke decoraties zoals oude kranten of natuurlijke versieringen, om een groenere en creatievere kerst te creëren.
Duik lekker de keuken in met kookboeken van Boekenbalie.

Kookboekenweek bij BoekenBalie

In de bladzijden van een tweedehands kookboek echoën de verhalen van vorige koks, pagina's gevuld met maaltijden voor feestelijke avonden en inspirerende kooktips genoteerd in de kantlijn.
Kansen voor ieder individu

Kansen voor ieder individu

Bij BoekenBalie gaan we verder dan enkel boeken een nieuw begin geven. We willen ook graag ons steentje bijdragen aan de maatschappij. Er is bij BoekenBalie ruimte voor mensen die misschien niet de meest directe weg naar werk hebben gehad.
Liefde voor verhalen

Liefde voor verhalen

Wij houden van de verhalen in boeken. Maar ook van de verhalen achter boeken. Recensies, aanbevelingen, anekdotes en ezelsoren: ze vertellen ons allemaal iets en wij krijgen er maar geen genoeg van. 
De weg naar B Corp

De weg naar B Corp

BoekenBalie streeft naar meer dan alleen tweedehands boeken verkopen. We willen iets betekenen voor de aarde en de mensen. Daarom zijn we hard op weg een B Corporation te worden.
Geef je verhalen door

Geef je verhalen door

Bij BoekenBalie komt de liefde voor verhalen, mensen en natuur samen. Ontdek waarom jouw boeken meer verdienen dan je denkt.