• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Spice Wise

koken met kruiden- en specerijmixen zonder zout
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789082315202
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Distributie B.V.
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
200

Waar gaat het over?

Puur naturel en barstensvol smaak Sensationeel koken is vooral 'op smaak maken'. En dat zout daarbij allesbehalve onmisbaar is, bewijzen de recepten in dit boek. Stap voor stap leer je zelf de lekkerste kruiden- en specerijenmengsels maken en gebruiken. Van de spannende Maleisische currykruiden en chermoula uit Marrakech tot de traditionele gehaktkruiden uit oma's keuken. Met de juiste mix van kruiden en specerijen kun je toveren: je kunt smaken versterken, verfrissen of juist contrast aanbrengen. Zo verandert een alledaags gerecht in iets waar je je vrienden over vertelt. Met meer dan zeventig mixen en sauzen, tientallen gerechten en honderden tips en variaties is dit niet alleen een kookboek, maar ook een praktisch werkboek. De toegankelijke, herkenbare recepten van SVH-meesterkok Michel Hanssen en de prachtige fotografie van Bart Nijs vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor iedereen die bewuster met zout wil omgaan en houdt van verrassende, pure smaken. Dit boek gaat over genieten, ontdekken en spelen met smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos - en iedereen kan het leren.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

nog 1 op voorraad
4,85
nog 1 op voorraad
4,85

Anderen bekeken ook

16,30
Hanno Pijl, Karine Hoenderdos
Hart- en vaatziekten?
18,30
Eva Anne Hartman & Manouk Dam, Manouk Dam
I'm a Foodie: Een beetje minder kalium & zout
sorry, niet op voorraad
Gerard Debuigne, Francois Couplan
Geneeskrachtige planten- & kruidengids
sorry, niet op voorraad
Niki Segnit
De Smaakbijbel
sorry, niet op voorraad
Michel Hanssen
Spice Wise Too
sorry, niet op voorraad