• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wereldgezondheidsdag

Op 7 april is het Wereldgezondheidsdag, een initiatief van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om aandacht te vragen voor wereldwijde gezondheidskwesties en ziekten. Elk jaar heeft de dag een ander thema. Het gebrek aan openheid over ziekten zoals aids heeft in veel landen geleid tot een epidemie. Maar zelfs ziekten zonder taboe, zoals malaria, komen nog steeds veel vaker voor dan nodig is. Armoede, gebrek aan onderwijs en gezondheidszorg, en een gebrek aan helder gezondheidsbeleid dragen bij aan de verspreiding van malaria. De WHO werd in 1948 opgericht door de Verenigde Naties. 

Wereld gezondheidsdag

Ontdek onze selectie boeken over gezondheid en welzijn

Onze selectie tweedehands boeken over gezondheid en welzijn omvat een breed scala aan onderwerpen. Of je nu op zoek bent naar praktische tips voor een gezonde levensstijl, persoonlijke verhalen over gezondheidsproblemen, of wetenschappelijke inzichten in de menselijke gezondheid, we hebben iets voor jou.

Verbeter je fysieke gezondheid met onze boeken over sport en voeding

Lichamelijke fitheid is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Daarom hebben we een aantal boeken geselecteerd die gericht zijn op sport en voeding. Van kookboeken met gezonde recepten tot boeken over hardlopenyoga en krachttraining, we hebben boeken die je kunnen helpen bij het verbeteren van je lichamelijk gezondheid.

Leer meer over mentale gezondheid en zelfzorg met onze boeken

Naast fysieke gezondheid is mentale gezondheid ook van groot belang. We hebben een aantal boeken geselecteerd die gericht zijn op het verbeteren van de mentale gezondheid en zelfzorg. Van mindfulness en meditatie tot boeken over persoonlijke groei en geluk, onze selectie biedt iets voor iedereen die op zoek is naar manieren om zijn mentale welzijn te verbeteren.

Wetenschappelijke inzichten over gezondheid en welzijn

Ten slotte hebben we ook een aantal boeken geselecteerd die gericht zijn op wetenschappelijke inzichten over gezondheid en welzijn. Deze boeken bieden diepgaande kennis over hoe het menselijk lichaam werkt, welke factoren bijdragen aan een gezonde levensstijl en hoe we kunnen omgaan met gezondheidsproblemen. Als je geïnteresseerd bent in de wetenschap achter gezondheid en welzijn, dan zul je deze boeken zeker waarderen. Bij Boekenbalie zijn we gepassioneerd over het vinden van bijzondere en unieke boeken voor onze klanten. Onze selectie van tweedehands boeken over gezondheid en welzijn biedt iets voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en welzijn.

Bestel nu jouw favoriete boek over gezondheid en welzijn

Onze tweedehands boeken over gezondheid en welzijn zijn te bestellen via onze website. Bij Boekenbalie zorgen we ervoor dat elk boek zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden, zodat het in goede staat bij jou aankomt.

Onze tweedehands boeken zijn duurzaam en voordelig

Tweedehands boeken zijn niet alleen duurzaam, maar ze zijn ook voordelig. Bij Boekenbalie willen we ervoor zorgen dat boeken toegankelijk blijven voor iedereen. Door te kiezen voor tweedehands boeken draag je bij aan een duurzame toekomst en bespaar je geld.

Laat je inspireren door onze selectie tweedehands boeken

We hopen dat onze selectie tweedehands boeken over gezondheid en welzijn je zal inspireren om meer te leren over gezondheid en welzijn. Of je nu op zoek bent naar praktische tips voor een gezonde levensstijl, persoonlijke verhalen over gezondheidsproblemen, of wetenschappelijke inzichten in de menselijke gezondheid, wij hebben iets voor jou.

Ontdek onze tweedehands boeken over gezondheid en welzijn nu

Ontdek onze selectie tweedehands boeken over gezondheid en welzijn op onze website. Bestel nu jouw favoriete boek en leer meer over gezondheid en welzijn.