• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Internationaal (publiek)recht

Ontdek een schat aan kennis. En bekijk hier meer boeken over recht.

Ontdek onze boeken over internationaal recht

Duik in de fascinerende wereld van internationaal recht met onze uitgebreide collectie tweedehands boeken. Bij Boekenbalie vind je een schat aan kennis die essentieel is voor wanneer je je wilt verdiepen in de dynamieken van internationale wetgeving en verhoudingen. Onze boeken variëren van inleidende werken tot diepgaande analyses, perfect voor zowel de beginnende student als de doorgewinterde professional.

Boeken die de basis van internationaal publiekrecht verkennen

In onze collectie vind je onder andere 'Boom Juridische studieboeken - Internationaal publiekrecht als wereldrecht: een inleiding' door N.J. Schrijver. Dit boek biedt een toegankelijke maar grondige inleiding in de principes en praktijken van internationaal publiekrecht. Het is een handige bron voor wanneer je de fundamenten van internationaal recht wilt begrijpen en de invloed ervan op de wereldorde.

Leer over de internationale orde met boeken over internationaal recht

Onze collectie bevat ook 'Boom Basics - Europees recht' van F. Amtenbrink en G. Davies. Dit boek biedt een helder overzicht van de werking van het Europese rechtssysteem en is onmisbaar voor studenten en professionals die meer willen leren over de juridische structuur van Europa.

Boeken over mensenrechten en internationale verdragen

Boeken over internationale mensenrechten en verdragen maken een groot deel uit van onze collectie. Deze werken bieden inzicht in hoe internationale wetgeving individuele rechten beschermt en bevordert. Ze zijn niet alleen academisch relevant, maar ook van onschatbare waarde voor wanneer je je bezighoudt met de uitdagingen en mogelijkheden van mensenrechten op wereldschaal.

Lees over vrede en conflicten met onze tweedehands boeken

Onze collectie bevat ook boeken die zich richten op de complexe relaties tussen vrede, conflicten en internationaal recht. Deze boeken onderzoeken de rol van internationale wetgeving in het bevorderen van wereldwijde vrede en het oplossen van conflicten. 
Naast deze gespecialiseerde werken, bieden we bij Boekenbalie een breed scala aan tweedehands studieboeken. Of je nu op zoek bent naar studieboeken over Europees recht, zoals 'Europees Recht Algemeen Deel' van W.T. Eijsbouts, J.H. Jans, A. Prechal, en L.A.J. Senden, of je wilt verdiepen in specifieke gebieden zoals het mededingingsrecht met 'Mededingingsrecht in de EU en Nederland' van J.W. van de Gronden, wij hebben het in huis. 
Bij Boekenbalie is het niet alleen mogelijk om tweedehands boeken te kopen, maar kun je ook je eigen boeken wegdoen. Heb je studieboeken of andere literatuur die je niet meer nodig hebt? Via onze gebruiksvriendelijke app kun je eenvoudig je boeken verkopen. Zo draag je bij aan het rond verspreiden van kennis en maak je tegelijkertijd ruimte in je boekenkast voor nieuwe ontdekkingen. Boeken verkoop je via onze app
Verken de wereld van internationaal recht met onze zorgvuldig geselecteerde collectie en laat je intellectueel verrijken. Met Boekenbalie is de wereld van internationaal recht slechts een boek verwijderd!