• Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
 • Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
 • 9.1/10 Op bol.com
 • Klantenservice bereikbaar van 09:00 to 17:00
verkoop je boeken met de handige app van Boekenbalie
Supersnel je boeken verkopen


Tweedehands boeken verkopen

Staan er veel boeken in de kast die je zelf niet meer gaat lezen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om boeken tweedehands te verkopen. Dat gaat tegenwoordig makkelijker dan ooit tevoren. Daarnaast is er gelukkig ook steeds meer vraag naar tweedehands boeken. Of het nu om romans, kookboeken, kinderboeken of non-fictie gaat. Je boeken kun je eenvoudig verkopen met onze app. Wat daar precies bij komt kijken lees je hier. 

Verkoop je tweedehands boeken in een handomdraai via onze app

Niet veel mensen weten hoe makkelijk het is om boeken tweedehands te verkopen. Via onze app zet je in eenvoudig en snel je boeken online. Geen ingewikkelde procedures dus. Het verkopen van je boeken is in no-time geregeld en kan geheel op je eigen tempo.

In een paar stappen ben je al zover. Je downloadt de app of gaat naar onze website. Vervolgens scan je de barcode van het boek, waar de ISBN code staat. Dan krijg je het bod voor het boek te zien en kun je bepalen of die opbrengst het je waard is. Als dat zo is, stuur je de boeken op, worden ze gecontroleerd en wordt het geld overgemaakt.

Boekenbalie app op google play       Boekenbalie app op google play

Verkoop je boeken snel en eenvoudig aan boekenbalie via de app of op je PC

Thuis je tweedehands boeken verkopen:

 • Je hoeft niet te wachten tot er een boeken opkoper is 
 • Je kunt ook je studieboeken verkopen 
 • Je weet direct wat het inkoop bedrag is. 
 • Je ontvangt de juiste prijs voor je boeken. 
 • Je voorkomt tijdrovende verkoophandelingen. 
 • Je kunt ook specialistische boeken verkopen. 
 • Je boeken worden altijd gratis verzonden.


Boekenbalie app op je computer

Sylvia Melis 

 27 juni 2022 

Studieboeken verkoop is super makkelijk en simpel. Alle dozen met boeken gescand en nu € 30,- rijker.

Tonja van der Kuyl 

 19 februari 2022 

 Goed werkende app. Je ziet meteen wat je boeken waard zijn. DHL labels snel ontvangen en uitbetaling gaat ook behoorlijk vlot. Non-fictie boeken verkopen brengen het meest op!

A van de Wetering 

 8 Juli 2021

 Geweldig, heb net een stapel studieboeken gescand en heb al € 23,-. Nu nog een doos vinden om ze te versturen. Het gaat snel, makkelijk en is heel overzichtelijk.

Een stapel gebruikte boeken verkopen levert al snel € 25,- op

Wat levert de verkoop van je boeken je eigenlijk op? 

Een stapel boeken verkopen levert al snel € 25,- op. Per boek betalen we gemiddeld € 2,-. Als boeken opkoper kopen we gemiddeld 25% van de boeken die je wilt weg doen in. Van non-fictie boeken accepteren we het meest en kunnen we je over het algemeen het meeste bieden.

We ontvangen regelmatig een stapel met dozen van klanten die al hun boeken verkopen aan ons. Tweedehands boeken verkopen uit een nalatenschap of verhuizing levert zo al snel meer dan € 200,- op. Met de Boekenbalie-app zelf je tweedehands boeken verkopen heeft als voordeel dat je het in je eigen tempo kunt doen en rustig kunt kijken welke boeken je eigenlijk wel of niet weg wilt doen. Boeken die we niet kopen kun je naar een kringloopwinkel of leeszaal in de buurt brengen.

SUPERSNEL JE BOEKEN VERKOPEN. ZONDER GEDOE.

Kies hier onder of je wil beginnen op de website, handig als je alleen een pc hebt en het geen probleem vind om te typen. Je kunt natuurlijk ook de app op je telefoon of tablet downloaden en de handige ingebouwde barcode scanner gebruiken.