• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Alternatieve geneeswijzen

Tweedehands boeken alternatieve geneeswijzen

Boekenbalie is een online boekhandel die zich richt op tweedehands boeken, waaronder een uitgebreide collectie boeken over alternatieve geneeswijzen. Alternatieve geneeswijzen zijn behandelingen en therapieën die buiten de reguliere geneeskunde vallen, zoals kruidengeneeskunde en acupunctuur. 
Mensen kiezen vaak voor alternatieve geneeswijzen vanwege de meer holistische benadering van hun gezondheid, waarbij zowel fysieke symptomen als mentale en emotionele aspecten worden behandeld. Mensen kopen tweedehands boeken omdat ze goedkoper zijn dan nieuwe boeken, een boek niet meer verkrijgbaar kan zijn in reguliere boekhandels, of omdat ze bewust duurzaamheid belangrijk vinden. Door tweedehands boeken te kopen, krijgen mensen toch de kans om zich verder te verdiepen in alternatieve geneeswijzen.

Tweedehands boeken over Alternatieve geneeswijzen bij Boekenbalie

Boekenbalie is een online boekhandel die zich richt op tweedehands boeken. De website heeft een uitgebreide collectie boeken over diverse onderwerpen, waaronder alternatieve geneeswijzen. In deze tekst zal ik ingaan op de tweedehands boeken over alternatieve geneeswijzen die Boekenbalie online verkoopt.

Wat zijn alternatieve geneeswijzen?

Alternatieve geneeswijzen zijn behandelingen en therapieën die buiten de reguliere geneeskunde vallen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om kruidengeneeskunde, acupunctuur, homeopathie en reflexologie. Mensen kiezen vaak voor alternatieve geneeswijzen omdat ze op zoek zijn naar een meer holistische benadering van hun gezondheid. Dit houdt in dat niet alleen de fysieke symptomen worden behandeld, maar ook de mentale en emotionele aspecten van de patiënt worden meegenomen.

Waarom tweedehands boeken over alternatieve geneeswijzen kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen tweedehands boeken over alternatieve geneeswijzen kopen. Ten eerste zijn tweedehands boeken vaak goedkoper dan nieuwe boeken. Dit kan aantrekkelijk zijn voor mensen die niet veel geld willen/kunnen uitgeven aan boeken, maar wel geïnteresseerd zijn in alternatieve geneeswijzen.
Daarnaast kan het ook zo zijn dat een bepaald boek niet meer verkrijgbaar is in de reguliere boekhandel. Door tweedehands boeken te kopen, krijgen mensen toch de kans om deze boeken te lezen en zich verder te verdiepen in alternatieve geneeswijzen. Tot slot kan het ook zo zijn dat mensen bewust kiezen voor tweedehands boeken omdat ze duurzaamheid belangrijk vinden. Door tweedehands boeken te kopen, wordt er immers geen nieuw boek geproduceerd.


Welke tweedehands boeken over alternatieve geneeswijzen verkoopt Boekenbalie?

Boekenbalie verkoopt een breed scala aan tweedehands boeken over alternatieve geneeswijzen. Enkele voorbeelden hiervan zijn: 
  • "Werkboek Bach-remedies" door Stefan Ball. Dit boek gaat over de Bachbloesemtherapie, een alternatieve geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van emoties. Het boek biedt praktische informatie over het gebruik van Bachbloesems, inclusief informatie over de verschillende remedies en hun toepassingen. 
  • "Eet jezelf gezond" door Dale Pinnock. Dit boek gaat over voeding als medicijn en biedt inzicht in hoe voeding kan bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Het boek bevat praktische tips en recepten om een gezonde en evenwichtige voeding te bereiden.