• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Retourbeleid BoekenBalie BV

Een van de voordelen van een tweedehands boek kopen bij BoekenBalie is het feit dat je mag retourneren. Onze retourvoorwaarden komen er op neer dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je boek niet compleet is of niet is wat je er van verwacht, kan je het boek binnen 30 dagen gratis terugsturen. Wij betalen het hele aankoopbedrag inclusief de verzendkosten van het teruggestuurde boek terug. Hieronder vind je de veel gestelde vragen over retourneren.Veelgestelde vragen


Retourneren
Je mag 30 dagen nadenken over je aankoop. Is je boek niet wat je ervan verwachtte? Stuur het dan gratis terug. Je krijgt je geld binnen 5 dagen na ontvangst van je retour terug. Als je je hele bestelling terugstuurt, krijg je ook de verzendkosten terug. 

Wil je een boek terugsturen? Laat het ons even weten. Stuur ons een mailtje op klantenservice@boekenbalie.nl of bel ons op +31 (0)851302932. Je krijgt dan een retourlabel van ons. Makkelijk toch?
Geef ons per e-mail ( klantenservice@boekenbalie.nl ) of telefonisch (+31 (0)851302932) een seintje dat je het boek retour wilt sturen. Je ontvangt dan van ons een retourlabel per e-mail.
Een pakket geef je zelf af bij een PostNL/DHL (afhankelijk van het label dat je hebt gekregen) locatie bij jou in de buurt.  Zodra wij je pakket hebben ontvangen storten wij het volledige bedrag aan je terug.
Meestal is dat binnen 5 werkdagen nadat je retour bij ons is bezorgd. We houden je op de hoogte via e-mail. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug.