• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het beste uit de zee / 3

Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

5,80

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het beste uit de zee / 3
Het beste uit de zee / 3
Als nieuw
5,80
ISBN
9789058562746
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
118

Waar gaat het over?

Het beste uit de zee is het eerste deel uit de reeks Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks Eenvoudige gastronomie waarin Basistechnieken en Koude Kunstjes verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger. 24 technieken worden haarfijn uit de doeken gedaan en in evenveel heerlijke gerechten gegoten. Het reinigen en fileren van verschillende soorten vis, openen van oesters, garen in papillot, bereiden in zeekorst… alle knepen van het vak komen uitgebreid aan bod. Dit boekdeel wordt doorspekt met productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren, maar ook andere ingrediënten die de gerechten kruiden of textuur geven worden toegelicht. Voor elke foodie en gastronoom een schat aan interessante informatie, opnieuw schitterend in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Meer in Kunst

Jan Piet Filedt Kok, Peter V Os
Scheppingsverhaal
nog 1 op voorraad
12,00
Linda Horn, Edward van Voolen
Vermoorde Kunst
nog 1 op voorraad
12,45
Tweedehands Als nieuw
37,50
nog 1 op voorraad
6,65
Jan Piet Filedt Kok, Peter V Os
Scheppingsverhaal
nog 1 op voorraad
12,00
Linda Horn, Edward van Voolen
Vermoorde Kunst
nog 1 op voorraad
12,45
Tweedehands Als nieuw
37,50
nog 1 op voorraad
6,65

Anderen bekeken ook

S. Raichlen, S. Raichlen
Culinair barbecueën
8,60
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
5,85
Walter Lanckmans, Walter Lanckmans
Een pluim voor de chef
5,45
Pierre Wynants, Jan van Hemeledonck
Carnet de cuisine ~ Pierre Wijnants
10,00
Jérome Dumoulin, Nicolas Le Bec
Exquise
5,65
Hotelschool Ter Duinen
Koken editie 2015
53,15
Guido Meersschaut, Filip Verheyden
Vis Zuiver Op De Graad
sorry, niet op voorraad
Ton van Es, Ton van Es
De kookkunst van Pierre Wynants
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad