• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vis Zuiver Op De Graad

zuiver op de graat
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789076685090
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Standaard
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
231

Waar gaat het over?

Veel consumenten weten jammer genoeg te weinig over vis. Waar moet je op letten bij het inkopen? Hoe maak ik vis schoon? Is vis gebonden aan een bepaald seizoen? Welke bereidingswijzen zijn voor een speciale vissoort geschikt? Op deze en vele andere vragen wordt door Guido Meerschaut, de markante en kleurrijke vertegenwoordiger van een bekende vishandelfamilie, antwoord gegeven. Vanuit de praktijk en zijn grote liefde voor verse vis ontstond bij Guido Meerschaut de behoefte aan een degelijke voorlichting van de visliefhebber. Hij wil zijn gedurende 50 jaar opgedane kennis graag delen met de consument die nog prijs stelt op de smaak van verse vis. Filip Verheyden tekende al deze wetenswaardigheden op uit de mond van de man die meeslepend kan vertellen. Vis - Zuiver op de graat is ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken per visfamilie met interessante productinformatie en 30 smakelijke en beproefde recepten die Guido Meersschaut al jarenlang aan zijn klanten meegeeft. De gedetailleerde sfeerbeelden van culinair topfotograaf Tony Le Duc, die ook instond voor de smakelijke foto´s van de gerechten, zorgen voor een zeer fraaie uitgave. Guido Meersschaut staat aan het roer van een dynamische vishandel. Zijn in Ledeberg gevestigde zaak is een begrip in België. Reeds in 1846 werd de basis gelegd voor een uiterst succesvol bedrijf waar kwaliteit en service nog met hoofdletters geschreven worden. Filip Verheyden is culinair journalist en recensent. Hij schrijft boeiende en informatieve reportages voor onder andere Weekend Knack en Spijs en Drank. Hij verbond zijn talent als vertaler of eindredacteur aan boeken als Wild en gevogelte en Fijnproeven in België. Tony Le Duc vielen reeds talloze onderscheidingen ten deel en hij voorzag een indrukwekkende lijst boeken van zijn topfotografie: De Belgische keuken, Wild en gevogelte, Fijnproeven in België en Smaken uit Sluis.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

25% korting
10,00
12,50
6,00
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
T. Ter Berg, t. van Gelder
Kritisch denken
sorry, niet op voorraad