• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Een pluim voor de chef

wild gevogelte en vlees
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789058563200
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
118

Waar gaat het over?

Een pluim voor de chef. Wild, gevogelte en vlees vormt de vierde etappe in de gastronomische ontdekkingstocht met Hotelschool Spermalie, waarbij het thema van de culinaire verfijning verder wordt uitgewerkt. Vijfentwintig overheerlijke bereidingen deels met de nieuwste technieken, deels op klassieke wijze, worden stap voor stap haarfijn uit de doeken gedaan. Van het vacuüm garen van een hoeveduif tot het traditionele konfijten van een eendenbil. Die doeboek bevat een schat aan vakkennis en tips en is een waar festijn voor carnivoren en wildfanaten. Staan op het menu: hazenrug, hazenpeper, hertenkalf, everzwijn, Bressekip, eend, parelhoen, duif, fazant, patrijs, kwartel, maar evenzeer melklam, speenvarken, lamszadel, Iberico, ossenhaas, zwezeriken en nog zoveel meer... Een niet te missen receptenboek voor het wildseizoen, het eindejaar en andere feestelijke gelegenheden!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

J. Dumoulin
Exquise
4,75
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
70% korting
6,50
20% korting
3,90
sorry, niet op voorraad
Willem Asaert
Maison Bru
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad