• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werken met wild

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

36,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Werken met wild
Werken met wild
Als nieuw
36,85
ISBN
9789048826810
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Carrera Culinair
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof. De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen. Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees. - Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert - Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput - Heldere stap-voor-stapfoto's - Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten
Lees verder

Recensies

0 recensies
Damien Simonis
Gewoon: Vis
nog 1 op voorraad
4,90
Oxfam-Wereldwinkels
Heerlijk Eerlijk
nog 1 op voorraad
4,75
Francine Vermeiren, Els Goethals
Lekker & licht / 5 Desserts
Tweedehands Als nieuw
5,85
nog 1 op voorraad
17,50
Alexandre Dumas, A. Dumas
Groot keukenwoordenboek
nog 1 op voorraad
35,95
Damien Simonis
Gewoon: Vis
nog 1 op voorraad
4,90
Oxfam-Wereldwinkels
Heerlijk Eerlijk
nog 1 op voorraad
4,75
Francine Vermeiren, Els Goethals
Lekker & licht / 5 Desserts
Tweedehands Als nieuw
5,85
nog 1 op voorraad
17,50
Alexandre Dumas, A. Dumas
Groot keukenwoordenboek
nog 1 op voorraad
35,95

Anderen bekeken ook

22,00
Jacques Hermus, N.v.t.
Het wildkookboek
7,45
H. Duijker
Wijn & Wild
5,65
Bruno Doucet
Wild
sorry, niet op voorraad
Claartje Lindhout
Wild en gevogelte
sorry, niet op voorraad
Harald Rüssel, Harald Rüssel
Dat is lekker! - Wild
sorry, niet op voorraad