• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789089897985
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Terra
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
384

Waar gaat het over?

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding. Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Sergio Herman
New Italian
nog 1 op voorraad
63,90
nog 1 op voorraad
11,30
nog 1 op voorraad
13,45
Tweedehands Beetje gebruikt
11,20
70% korting
nog 1 op voorraad
6,40
Sergio Herman
New Italian
nog 1 op voorraad
63,90
nog 1 op voorraad
11,30
nog 1 op voorraad
13,45
Tweedehands Beetje gebruikt
11,20
70% korting
nog 1 op voorraad
6,40

Anderen bekeken ook

Rudy Vandamme
Goddelijk wild
13,95
80,04
T. de Kok
WILDGERECHTEN
13,35
Siebren Siebenga
Heer- en broodjagers
sorry, niet op voorraad
Pauline de Bok
Buit
sorry, niet op voorraad
Jacques Hermus
Het wildkookboek
sorry, niet op voorraad