• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Fijne Van Vlees ...En Recepten Van Nederlands Beste Chefs

...En Recepten Van 22 Nederlandse Topkoks
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

13,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het Fijne Van Vlees ...En Recepten Van Nederlands Beste Chefs
Het Fijne Van Vlees ...En Recepten Van Nederlands Beste Chefs
Beetje gebruikt
13,00
ISBN
9789066117358
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Inmerc
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

het fijne van
Vlees
...en recepten van Nederlands beste chefs
Van het land tot op het bord in een Nederlands toprestaurant.
De 24 beste (sterren-) chefs van Nederland vertellen over hun liefde voor vlees en geven daarbij hun favoriete vleesgerechten prijs. Jonnie Boer vertelt onder meer over Lamshals met zwezerik, nier en tong, Lucas Rive geeft het recept van Bokkedoorns' befaamde Steak tartaar en Hans van Wolde geeft recepten van drie bereidingen van het Livar-varken. En zo dus nog veel meer...
Het fijne van vlees combineert de heerlijkste gerechten met verhalen over het zuiverste vlees, van runderen uit Schotland tot Spaanse varkens. Al dit vlees is geselecteerd door Eijmert Teekens van Chateaubriand, die dit prachtige vlees aan talloze Nederlandse toprestaurants levert.
Het fijne van vlees is geschreven door culinair journalist Jan Lagrouw. Fotograaf Kees Hageman heeft naast alle culinaire fotografie ook de restaurants en de dieren fantastisch in beeld gebracht.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

30% korting
9,80
25% korting
J. Lagrouw
Savelberg
5,45
Herman den Blijker
Vlees!
22,85