Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek voor de perfecte steak

Wat elke man moet weten over biefstuk bakken + 25 beroemde biefstukgerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Van 22 februari tot en met 9 maart 4=3 actie
4=3 actie

18,60

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Handboek voor de perfecte steak
Handboek voor de perfecte steak
Echt gebruikt
18,60
431901770
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059564084
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Park Uitgevers
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Een biefstukje bakken kan iedereen. Maar hoe bak je dé perfecte steak? Culinair journalist Marcus Polman ging op onderzoek uit. Hij sprak met ambachtelijke slagers, eco-boeren, chef-koks en andere culikenners. Hij keek letterlijk in de keuken van beroemde Parijse brasseries en de beste steakhouses van New York. En hij deed het nodige fysieke veldwerk: van het persoonlijk selecteren van de beste runderrassen in de hooglanden van Schotland tot het volgen van een mini-slagerscursus uitbenen.

Hoe herken je een échte biefstuk? En hoe krijg je een perfect knapperig bruin korstje? Welk materiaal kun je het beste gebruiken stalen koekenpan, grillpan, steakmes? Wat is dry-aging? En hoe maak je zon ouderwets lekkere jus voor je biefstuk met wittebrood?

Behalve 33 recepten voor het creëren van de perfecte steak bevat dit boek een top-10 klassieke sauzen, de top-5 beroemdste biefstukken en hoe je die maakt en favoriete adresjes. Én, niet te vergeten: een apart hoofdstuk over die onafscheidelijke metgezel van de ware steak: de allerbeste friet.

Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de succesvolle kookboekenserie De perfecte kok waarvan ruim 40.000 exemplaren werden verkocht. Hij schrijft over eten in drinken in onder andere Esquire, NRC Handelsblad en SpecialBite. Hij is carnivoor én flexitariër.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,05
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,00
70% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,90
4=3 actie
nog 1 op voorraad
9,50
De lekkere keuken
De Creoolse keuken
40% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,40
Rebecca Woods
Veel soeps
4=3 actie
13,90
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,05
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,00
70% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,90
4=3 actie
nog 1 op voorraad
9,50
De lekkere keuken
De Creoolse keuken
40% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
6,40
Rebecca Woods
Veel soeps
4=3 actie
13,90

Anderen bekeken ook

Carolien van der Ven
100 RECEPTEN VLEES
4=3 actie
14,15
Jaap van Rijn
Vlees
4=3 actie
16,00
4=3 actie
8,30
4=3 actie
21,80
Oostenbrugge van Richard
We love beef / Carrera culinair
40% korting
4=3 actie
9,55
Marcus Polman
De perfecte kok
4=3 actie
6,35
W. Busser
Biefstuk
4=3 actie
4,75
Marcus Polman
Het perfecte varken
4=3 actie
12,90
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad