• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees - Slow Cooking

slow cooking, de klassieke methode voor de perfecte garing
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461888853
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lantaarn Publishers
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
208

Waar gaat het over?

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
7,75
4=3 actie
8,90
10% korting
4=3 actie
11,00
delicious. magazine
Hét vleesboek!
4=3 actie
4,75
Jaap van Rijn
Vlees!
4=3 actie
10,90
Olivia Andrews
Slow cooked
4=3 actie
16,50
sorry, niet op voorraad