• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Slow cooking vlees

vlees
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

11,20

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Slow cooking vlees
Slow cooking vlees
Beetje gebruikt
11,20
ISBN
9789054263210
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Lantaarn B.V., de
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
104

Waar gaat het over?

Botermals, sappig en geurig vlees - praktisch, makeklijk en zonder er veel voor te hoeven doen! Vlees gaar laten worden bij een lage temperatuur - het vlees na het aanbraden in een op 70 - 80 °C voorverwarmde oven zetten - is de ideale methode om vlees botermals te bereiden. Deze slow cooking methode is geschikt voor alle malse stukken vlees: van kleine schnitzels, medaillons, geraffineerde rolletjes, in blokjes gesneden vlees en filets van kalf, varken en lam, tot de klassieke grote stukken gebraad zoals entrecote, varkensribstuk of lamsbout. Daarnaast bevat dit boek nog veel recepten voor speciale bijgerechten en de allerlekkerste sauzen!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

50% korting
5,55
Danny Jansen
Slow Cooking
5,00
Olivia Andrews
Slow cooked
17,00
Annemarie Wildeisen
Vlees - Slow Cooking
19,15
Michael van der Struis
Het Oranje Kookboek
sorry, niet op voorraad
Eten Elle, N.v.t.
Slow Cooking
sorry, niet op voorraad