• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met trappistenbier

Hotelschool Spermalie
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

28,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken met trappistenbier
Koken met trappistenbier
Als nieuw
28,75
ISBN
9789059085862
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij - Algemeen
Jaar van uitgifte
2014
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Achel, Chimay, Engelszell, La Trappe, Orval, Rochefort, Spencer, Westmalle, Westvleteren, en Zundert: de trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en hemelse, rijke smaak. Maar waarom enkel een trappist drinken? De trappistenbieren en -kazen kun je ook gebruiken in heerlijke gerechten! Chocolademousse met Rochefort, kalfswang met Westmalle dubbel of loempia van zalm en pompelmoes met Orvalsausje. In 'Koken met Trappistenbier' wordt aan tien bieren telkens een voor-, hoofd- en nagerecht gekoppeld. Het boek bevat niet alleen originele en smakelijke recepten, je krijgt ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot zijn recht komt in combinatie met andere ingrediënten. Ontdek daarnaast meer over de abdijen en de smaak van deze tien topbieren. De chefs van Hotelschool Spermalie gingen met trappistenbier aan de slag in de keuken en bundelen hun toprecepten in dit boek. Gido Van Imschoot, voorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers, beschrijft de bieren in dit boek. Foodfotograaf Karl Bruninx brengt de gerechten in beeld.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Melissa Cole
Bier in de keuken
23,00
M. van Huijstee
Koken met bier
10,90
Walter Lanckmans
Koude kunstjes
5,45
Stevan Paul, Torsten Goffin
Echt bier kookboek
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad