• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Ei

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

22,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het Ei
Het Ei
Beetje gebruikt
22,00
ISBN
9789059561625
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2006
Aantal pagina’s
304

Waar gaat het over?

Het ei is in al zijn eenvoud misschien wel het meest complete en veelzijdige voedingsmiddel in de keuken. Het speelt de hoofdrol in uiteenlopende gerechten, van een eenvoudige omelet of klassieke gruyèresoufflé tot de heerlijkste nagerechten als chocolademousse of pistache-crème brûlee. In dit boek vindt de lezer zowel klassieke als moderne recepten van de wereldwijd bekende en gelauwerde chef-kok Michel Roux. In elk hoofdstuk staat een bereidingswijze van eieren centraal: van koken, bakken, pocheren, roerei maken en in de oven garen tot het maken van een volmaakte omelet, crêpe, soufflé, meringue of custardvla. Klassieke recepten als sauce hollandaise, eieren benedict en citroensoufflé kregen een moderne draai, waarbij Michels originele recepten kunnen bogen op moderne combinaties of een lichtere, simpelere bereiding. De schitterende foto’s en de heldere receptuur maken Het ei een boek om elke dag van te genieten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Bas van der Lans, Robert van Eekhout
Handboek voor Digitale slagkracht
5,45
Regine Brams, Cornelia Klaeger
Verrassend met ei
5,30
Blanche Vaughan
Ei, de beste recepten
sorry, niet op voorraad
Sophie Matthys
Eieren
sorry, niet op voorraad