• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Alles over ei en eiergerechten

Een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059200012
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2001
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Een complete gids over eieren en het bereiden van eiergerechten. Dit boek bevat een schat aan waardevolle informatie over het kopen, bewaren en bereiden van eieren, met gedetailleerde stap-voor-stapinstructies die alle kooktechnieken demonstreren.
Alle bekende soorten eieren vindt u in dit van prachtige kleurenfoto's voorziene boek, zoals het kippen-, eenden- en kwartelei en exotischer soorten als het ganzen-, struisvogel- en emoe-ei.
Met meer dan 150 inspirerende recepten, waaronder klassiekers zoals roerei met gerookte zalm, salade Niçoise en custard met gebrande suiker, maar ook moderne creaties zoals gepocheerde eieren met pancetta en raket, tomatenbrood met mozzarella en koude Grand Marnier-soufflés.
Of u nu de voorkeur geeft aan de vertrouwde smaak van een vers gepocheerd eitje of een luchtige soufflé of aan de verrukking van een meringue die in de mond smelt, dit boek biedt u veel inspiratie en vele recepten én mag in geen enkele keuken ontbreken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

V. De Meyer
Eieren
9,65
Blanche Vaughan
Ei, de beste recepten
28,90
sorry, niet op voorraad
Sophie Matthys
Eieren
sorry, niet op voorraad