• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chocolade-Encyclopedie

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

34,25

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chocolade-Encyclopedie
Chocolade-Encyclopedie
Beetje gebruikt
34,25
ISBN
9789059564060
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
415

Waar gaat het over?

De Chocolade-encyclopedie is een essentieel standaardwerk over een van de meest veelzijdige en geliefde producten uit de patisserie. Dit uiterst leerzame boek met tal van technieken en recepten zal zowel de hobbykok als de professionele kok aanspreken.Meer dan 100 technieken uit de patisserie voor het werken met chocolade worden duidelijk geïllustreerd met stap-voor-stapfoto’s die de lezer helpen foutloze creaties te maken. Bovendien zijn meer dan 150 recepten opgenomen, van alle grote klassiekers als éclairs, Schwarzwälder en macarons tot eigentijdse desserts.Een aantal van de grootste Franse patissiers geven hun geheimen en signatuurgerechten prijs: Christophe Michalak (Plaza Athénée), Gilles Marchal (Maison du chocolat), Christophe Adam (Fauchon) en vele anderen. De bijgevoegde dvd biedt heldere instructies om de verfijnde bereidingen onder de knie te krijgen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Niet bekend
Chocolade
5,00
5,45
sorry, niet op voorraad
Daniëlle van Loon
Chocolade
sorry, niet op voorraad
Antonella Barbella
Cucina di Mamma
sorry, niet op voorraad
Christophe Felder
Chocolade
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Jean-Pierre Wybauw
Chocolade zonder grenzen
sorry, niet op voorraad