• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

190 recepten uit de keukschool van Alain Ducasse

stap voor stap
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789077902103
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine/Luster
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
656

Waar gaat het over?

Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse! Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in 2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Hotelschool Ter Duinen
Koken editie 2015
53,15
Alain Ducasse, Christian Julliard
Best of Alain Ducasse
sorry, niet op voorraad
Rudolph van Veen, Niet van toepassing
Rudolph's Christmas
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad