Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek chocolade

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789039622605
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tobias Pehle
Aantal pagina’s
295

Waar gaat het over?

In dit met kleurige foto's verfraaide boek, leest u over: herkomst, soorten, achtergronden en recepten. Inhoud: voorwoord - de grote verleider - de grondstof cacao - vaktermen - drinkchocolade - tafelchocolade - kleine lekkernijen - pralines - chocolade in de keuken - chocolade: bron van genot - register - fotoverantwoording
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
nog 1 op voorraad
13,04
Jennifer Crusie
Welcome to Temptation
nog 1 op voorraad
3,90
Tatiana de Rosnay, Tatiana Rosnay (de)
A l'encre russe
Tweedehands Beetje gebruikt
15,85
nog 1 op voorraad
20,70
Tweedehands Als nieuw
14,60
Tweedehands Beetje gebruikt
13,40
Orhan Pamuk
The black book
70% korting
nog 1 op voorraad
13,04

Anderen bekeken ook

4,15
Jean-Pierre Wybauw
Alle basics over chocolade
35,50
40% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Daniëlle van Loon
Chocolade
sorry, niet op voorraad