Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Dumonts kleine chocoladelexicon

Soorten, bereiding, gebruik
Auteur T. Pehle
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789036624312
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Rebo Publishers
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
295

Waar gaat het over?

De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.

- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties
gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines.

- Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.

- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,45
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Tweedehands Als nieuw
5,45

Anderen bekeken ook

4,15
15,05
Christine MacFadden
De chocoladebijbel
6,85
sorry, niet op voorraad
Daniëlle van Loon
Chocolade
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Tamara Milstein
Chocolade / KOOK!
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad