• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De kunst van het chocolade maken / Creatief Culinair

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461430205
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
70

Waar gaat het over?

Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste droombonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere chocoladecreaties waar alle liefhebbers van chocolade versteld van zullen staan!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Jean-Pierre Wybauw
Alle basics over chocolade
15,30
11,85
J. Raat
Bonbon
46,15
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad