• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Yoga met je kind

een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

16,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Yoga met je kind
Yoga met je kind
Als nieuw
16,85
ISBN
9789088400636
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Panta Rhei
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
80

Waar gaat het over?

Een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter

'Yoga met je kind' is een doe-boek voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 4 jaar.
Het theoretische deel van het boek geeft achtergrondinformatie over hoe het jonge kind zich ontwikkelt in zijn beweging. Vervolgens wordt uitgelegd wat 'yoga met je kind' is en welke visie er aan ten grondslag ligt.
In het praktische deel van het boek wordt het 'yoga met je kind'-programma geïntroduceerd. Het begint met voorbereidingsoefeningen om jezelf af te stemmen en op te warmen. Daarna volgen oefeningen om samen sterk en flexibel te worden en te ontspannen. Op de tekeningen kun je duidelijk zien hoe de oefening uitgevoerd moet worden. Bij elke oefening staat vermeld voor welke leeftijd deze geschikt is en wat de effecten ervan zijn.
Het is niet noodzakelijk om zelf ervaring met yoga te hebben om met de oefeningen uit dit boek te werken. Alleen de overtuiging dat yoga een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind heeft is voldoende.

Kinderyogadocent Helen Purperhart schreef dit boek samen met Cerise van Zanten-Ernste die de baby & dreumes, peuter & kleuter docentenopleiding verzorgt aan de Jip & Jan Academie in Almere. Helen Purperhart schreef eerder vier succesvolle boeken over kinderyoga en familieyoga die bij Panta Rhei zijn verschenen.
Lees verder

Recensies

1 recensie
Yoga met je kind.

Debby • november 09, 2022

Het boek is in prachtige staat. En werd snel geleverd. Het pakje kon via de brievenbus.. Dus hoefde niet thuis te blijven. De oefeningen zijn duidelijk omschreven en het is leuk dat de uitwerking van de yoga houding voor de baby/kindje erbij staat vermeld. Ik ben heel blij met dit boek en kon gelijk aan de slag..