Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werken met vis / Carrera culinair

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

16,80

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Werken met vis / Carrera culinair
Werken met vis / Carrera culinair
Echt gebruikt
16,80
1124800046
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048816217
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina's
317

Waar gaat het over?

Werken met vis helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.

Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Werken met vis allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.

- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stap-foto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten

Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart van Olphen in de vis. De afgelopen tien jaar zette Van Olphen zich in voor het consumeren van duurzaam gevangen vis. Zijn horeca-ervaring en kennis van vis combineert hij in zijn veelgeprezen kookboeken. Na Fish Tales, bekroond met de Gourmand Best Cookbook of the World Award, volgde Het Nederlands viskookboek. Voor dit boek ontving hij naast de Gouden Tulp, de prijs voor het beste informatieve boek van het jaar, een Gourmand-nominatie en is hij genomineerd voor Kookboek van het Jaar.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jesse Van der Velde
Super Foodie in 5 stappen
40% korting
9,30 5,58
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
Jesse Van der Velde
Super Foodie in 5 stappen
40% korting
9,30 5,58

Anderen bekeken ook

40% korting
9.999,00 2,34
6,80
70% korting
9.999,00 1,95
Bart van Olphen
Vis uit blik
37,65
14,50
Bart van Olphen
Het fishes kookboek
6,00
Joël Broekaert
Vis voor elke dag
64,70
Bart van Olphen
Het AH viskookboek
5,80
Bart van Olphen
Vis uit blik
17,85
Bart van Olphen
Veggies & fish
14,50
Gaël Orieux
Vis
43,00
Bart van Olphen
Vis uit blik / 2
sorry, niet op voorraad
Nathan Outlaw
Vis uit onze zee
sorry, niet op voorraad
Philippe Emanuelli
Vis
sorry, niet op voorraad