• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het grote viskookboek

Keukenpraktijk, warenkennis, 150 recepten
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789048311088
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina's
313

Waar gaat het over?

Alles wat zwemt, staat erin!

Duik in de wereld van de vis en zeevruchten en ontdek hun culinaire veelzijdigheid met de recepten van topkok Tillmann Hahn. De fijne keuken wordt hier eenvoudig gemaakt! Leer van een expert waaraan u de versheid van een zoet- of zoutwatervis herkent, op welke manier u de vis het best voorbereidt en hoe u heerlijke visgerechten maakt.

Hoe u met een schoon geweten van verse vis en zeevruchten kunt genieten en milieubewust inkoopt, wordt door Nicole Knapstein uitgebreid uitgelegd. In meer dan 70 portretten vindt u de belangrijkste informatie over de door de auteur gekozen vissen en zeevruchten - de spectaculaire, fraaie foto's van Ulrike Kirmse zijn hierbij een lust voor het oog.

Keukenpraktijk
- Waardevolle tips over aankoop, bewaren en verduurzamen
- Schubben, fileren en dergelijke gaan gemakkelijk aan de hand van stapsgewijze instructies met foto's

Warenkennis
- Zoetwatervis, kreeft, mosselen en de bonte verscheidenheid uit zee
- Vissoorten en zeevruchten in portretten
- Informatie over voorkomen, kenmerken en seizoenen

Recepten
- Meer dan 150 ideeën voor voor- en hoofdgerechten - van eenvoudig tot moeilijk!
- De wereld rond met internationale gerechten
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Anderen bekeken ook

Stapelweken
5,40
25% korting
Stapelweken
2,92
Stapelweken
33,65
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje