Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vis, makkelijk & lekker

35 succesrecepten met vis, schaal- en schelpdieren
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
40% korting

3,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vis, makkelijk & lekker
Vis, makkelijk & lekker
Echt gebruikt
3,90
962100555
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789492440099
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
DEX Publishers
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
96

Waar gaat het over?

35 succesrecepten met vis, schaal- en schelpdierenWat is veelzijdiger dan vis, schaal- en schelpdieren? Laat je eens inspireren door het aanbod op de vismarkt. Van zilveren sardines tot koraalrode ponen en zeewezens met scharen of tentakels: een wereld vol ongekende smaken en mogelijkheden gaat voor je open.Met dit boek vol succesrecepten sla je gegarandeerd aan het experimenteren en wordt het een koud kunstje om vaker vis op het menu te zetten. je ontdekt de beste bereidingstechnieken met verse, gerookte en ingeblikte vis en leert over gezondheid en duurzame visvangst. Al snel voel je je op de vismarkt...als een vis in het water!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
19,95
nog 1 op voorraad
5,00
nog 1 op voorraad
9,50
nog 1 op voorraad
6,90
sorry, niet op voorraad
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
nog 1 op voorraad
5,70
nog 1 op voorraad
19,95

Anderen bekeken ook

Good Food Bbc, Onbekend
Visgerechten
70% korting
4,75
Ricardo Vis van Heemst
Schmidt originals
14,65
Gaël Orieux
Vis
43,00
Jacques Hermus
Beet!
20,00
11,20
40% korting
12,90
Peter Cocquyt, Fabian Scheys
Hoe bereid ik vis
sorry, niet op voorraad
Philippe Emanuelli
Vis
sorry, niet op voorraad