• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vakbekwaamheid horeca

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789041505101
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij Educatief B.V.
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
275

Waar gaat het over?

Deze methode is geschreven op basis van de exameneisen van het Horeca Branche Instituut SVH. Dat betekent dat u uitstekend voorbereid bij het examen verschijnt zonder dat u allerlei overbodige ballast krijgt voorgeschoteld. Investeren in Horeca-boeken van Uitgeverij Educatief levert daarom een optimaal rendement op. De Horeca-uitgaven van Uitgeverij Educatief staan bekend om hun degelijkheid door de heldere uitleg, vele voorbeelden, oefenopgaven met antwoorden en huiswerkopgaven. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor zowel zelfstudie als klassikaal onderwijs. Met de aanschaf en het bestuderen van deze nieuwe cursus Basisvakbekwaamheid Horeca geeft u aan verantwoordelijkheid te willen dragen voor een vakkundige bedrijfsvoering. Naast de vaardigheden die u als toekomstig ondernemer leert in de cursus Sociale Hygiëne is een basis van vakbekwaamheid op het gebied van apparatuur, inrichting en verantwoord onderhoud een absolute noodzaak. Op termijn zal in uw bedrijf het welzijn van uw gasten en medewerkers namelijk een belangrijk deel uitmaken van uw 'bedrijfskapitaal'. Ondernemer zijn in de horeca betekent meer dan uitsluitend handelen binnen de wettelijk vastgestelde kaders. Bij de inrichting of de overname van een horecabedrijf is de kennis die in deze cursus wordt aangereikt, onontbeerlijk. De auteur en redactieleden hebben getracht door een logische rangschikking van de lesstof, het opnemen van specifieke leerdoelen en een doordachte didactische werkvorm deze cursus tot een begrijpelijk en werkbaar leermiddel te maken. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat bij een gedegen inzet het gestelde doel, een diploma Cafébedrijf, zal worden bereikt . Inhoudsopgave: 1. Marketing en bedrijfsformules 2. Vaardigheden van de gastheer of gastvrouw 3. Werkzaamheden in het horecabedrijf: voorbereiding en uitvoering 4. Arbeidsomstandigheden 5. Brandpreventie en vluchtplan 6. Hygiëne 7. Convenience food, keukenapparatuur en veiligheid 8. Koffiezetapparatuur 9. Koffie, thee, cacao, melk en melkproducten 10. Andere alcoholvrije dranken 11. Bierbereiding 12. Onderwerp 13. Het maken van wijn 14. Wijnbereiding en serveren van wijn 15. Wijngebieden 16. Versterkte wijnen: port, sherry, vermout en madeira 17. Nederlands gedistilleerd 18. Buitenlands gedistilleerd 19. Cocktails en longdrinks
Lees verder

Recensies

0 recensies