• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Tendens / voedingsleer en moleculaire gastronomie / Partie-werkboek zelfstandig werkend kok / Tendens

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

18,04

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Tendens / voedingsleer en moleculaire gastronomie / Partie-werkboek zelfstandig werkend kok / Tendens
Tendens / voedingsleer en moleculaire gastronomie / Partie-werkboek zelfstandig werkend kok / Tendens
Als nieuw
18,04
ISBN
9789037212525
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Boom Beroepsonderwijs
Jaar van uitgifte
2014

Waar gaat het over?

Als Zelfstandig werkend kok wil je niet alleen weten welk stukje vlees je gaan bereiding, maar ook wat er tijdens dit bereidingsproces gebeurt. En wat levert dit stukje vlees ons? In de module Voedingsleer en moleculaire gastronomie wordt antwoord gegeven op deze vragen.Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8).Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
Lees verder

Recensies

0 recensies
30% korting
Noordhoff Uitgevers B.V
Werkboek Logo Competent
nog 1 op voorraad
13,24
Hogenbirk, S.J.M. van Vlimmeren
BKB in Balans
nog 1 op voorraad
10,00
10% korting
Lydia Janssen
Bestuursrecht
14,20
M. Guiver-Freeman
Personeelswerk
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
4,95
30% korting
Noordhoff Uitgevers B.V
Werkboek Logo Competent
nog 1 op voorraad
13,24
Hogenbirk, S.J.M. van Vlimmeren
BKB in Balans
nog 1 op voorraad
10,00
10% korting
Lydia Janssen
Bestuursrecht
14,20
M. Guiver-Freeman
Personeelswerk
nog 1 op voorraad
8,45
nog 1 op voorraad
4,95