• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Tijd voor een vegetarische barbecue

originele en smaakvolle recepten zonder vlees of vis
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044745610
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Heerlijk barbecueën zonder vlees of vis? Het kan! In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete vegetarische barbecuerecepten. Geliefde klassiekers zoals gevulde champignons, aardappelen in de schil of gegrilde maïs, maar ook verrassende recepten zoals tofoesteaks met verse sambal, aardappelburgers of vijgenspiesjes. Daarnaast geeft hij ideetjes voor hapjes, dipsauzen, bijgerechten en salades en is er een hoofdstuk gewijd aan overheerlijk brood. Van de kleurrijke, smaakvolle gerechten in dit boek krijgt iedere groenteliefhebber het water in de mond!
Lees verder

Recensies

0 recensies
Lonny Gerungan
Indonesisch koken
nog 1 op voorraad
24,85
20% korting
Sonja Bakker
Winterslank
5,70
N.v.t.
EetPaleo
Tweedehands Als nieuw
14,90
Tweedehands Als nieuw
5,45
Lonny Gerungan
Indonesisch koken
nog 1 op voorraad
24,85
20% korting
Sonja Bakker
Winterslank
5,70
N.v.t.
EetPaleo
Tweedehands Als nieuw
14,90
Tweedehands Als nieuw
5,45

Anderen bekeken ook

Stichting Voedingscentrum Nederland
Vandaag vegetarisch
8,00
Jord Althuizen
Smokey goodness
24,95
Clarissa Sehn, Florian Sehn
Vegetarisch uit het vuistje
5,65
10,35
Peter De Clercq
Bbq-Vis
15,00
Claudia Bruchmann, Cornelia Klaeger
Groot handboek vegetarisch koken
sorry, niet op voorraad