• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

28,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Stoofbijbel
Stoofbijbel
Als nieuw
28,00
ISBN
9789048847068
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
432

Waar gaat het over?

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

25,60
Werner Drent
Stamppotbijbel
24,70
F. van Arkel
Stoomoven
4,75
Lotje Deelman
Pastabijbel
26,55
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Heleen, Timmermans
Soepbijbel
sorry, niet op voorraad