• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Keukenhandboek snijtechnieken

technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
10% korting

5,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Keukenhandboek snijtechnieken
Keukenhandboek snijtechnieken
Als nieuw
5,95
ISBN
9789048302291
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert,
een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Rudy Vandamme
Goddelijk wild
20,70
12,00
30% korting
Joachim Habiger
Snijtechnieken
6,00
30% korting
sorry, niet op voorraad