• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef School

Leer Koken Als Een Professional
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
30% korting
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
12,90
Marjolein Spanjer
Fijnproeven in Twente
20% korting
nog 1 op voorraad
7,40
Freke van Nimwegen
Circular Chefs
Tweedehands Als nieuw
5,45
Tweedehands Als nieuw
9,90
Tweedehands Als nieuw
12,90
Marjolein Spanjer
Fijnproeven in Twente
20% korting
nog 1 op voorraad
7,40
Freke van Nimwegen
Circular Chefs
Tweedehands Als nieuw
5,45
Tweedehands Als nieuw
9,90

Anderen bekeken ook

Joachim Habiger
Snijtechnieken
30% korting
5,40
10,75
Niki Segnit
De smaakbijbel
15,00
Eke Mariën
Keukenlab
29,80
Filip Verheyden, Sergio Herman
De basis
sorry, niet op voorraad
Roberta Deiana
Foodstyling
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad