• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef school

Stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar

6,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chef school
Chef school
Beetje gebruikt
6,95
852501405
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina's
256

Waar gaat het over?

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Als nieuw
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00
Tweedehands Beetje gebruikt
16,55
Michel Roux
Only the Best
Tweedehands Echt gebruikt
14,10
Tweedehands Als nieuw
54,95
Tweedehands Als nieuw
43,35
Tweedehands Als nieuw
21,55
Tweedehands Beetje gebruikt
30,00
Tweedehands Beetje gebruikt
16,55
Michel Roux
Only the Best
Tweedehands Echt gebruikt
14,10
Tweedehands Als nieuw
54,95

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De smaakbijbel
26,55
25% korting
6,00
Joachim Habiger
Snijtechnieken
6,90
8,75
Roberta Deiana
Foodstyling
8,00
Eke Mariën
Keukenlab
29,80
Sergio Herman
De basis
Geef me een seintje