• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef school

Stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
niet meer nieuw verkrijgbaar

6,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chef school
Chef school
Beetje gebruikt
6,95
852501405
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina's
256

Waar gaat het over?

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
16,00
25% korting
34,40 25,80
25% korting
9,75 7,31
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
8,00
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
16,00
25% korting
34,40 25,80
25% korting
9,75 7,31
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
8,00

Anderen bekeken ook

Roberta Deiana
Foodstyling
8,00
25% korting
6,00
Joachim Habiger
Snijtechnieken
6,90
8,75
Sergio Herman
De basis
11,90
Niki Segnit
De smaakbijbel
Geef me een seintje
Eke Mariën
Keukenlab
Geef me een seintje