• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef School

Leer Koken Als Een Professional
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

6,70

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chef School
Chef School
Als nieuw
6,70
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Tirion
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Lisa Tennebroek
Lisa Kookt
sorry, niet op voorraad
Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn
Chickslovefood 9 - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek
sorry, niet op voorraad
Ramon Beuk, R. Beuk
Thuis uit eten
Tweedehands Als nieuw
10,00
Tweedehands Echt gebruikt
4,95
Anya van de Wetering
Soepkalender
nog 1 op voorraad
22,95
Lisa Tennebroek
Lisa Kookt
sorry, niet op voorraad
Elise Gruppen-Schouwerwou, Nina de Bruijn
Chickslovefood 9 - Chickslovefood: Het vriezerproof-kookboek
sorry, niet op voorraad
Ramon Beuk, R. Beuk
Thuis uit eten
Tweedehands Als nieuw
10,00
Tweedehands Echt gebruikt
4,95
Anya van de Wetering
Soepkalender
nog 1 op voorraad
22,95

Anderen bekeken ook

5,00
Jeni Wright, Hardcover
Le Cordon Bleu
8,30
Joachim Habiger
Snijtechnieken
8,00
4,35
Roberta Deiana
Foodstyling
8,00
Eke Mariën, Jan Groenewold
Keukenlab
30,04
Filip Verheyden, Sergio Herman
De basis
sorry, niet op voorraad
Jeffrey Elliot, James P. DeWan
Groot handboek snijtechnieken
sorry, niet op voorraad
Niki Segnit
De Smaakbijbel
sorry, niet op voorraad