• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Wat je als kok moet weten / Wat je als ... moet weten

484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken

9,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Wat je als kok moet weten / Wat je als ... moet weten
Wat je als kok moet weten / Wat je als ... moet weten
Beetje gebruikt
9,30
541401556
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789061128779
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina's
422

Waar gaat het over?

Wat je als kok moet weten

Zowel de doorgewinterde hobbykok, als de beginneling in de keuken staat regelmatig voor culinaire dilemma's, van heel simpele vraagstukken zoals ' hoe bak ik een ei?' tot meer gespecialiseerde als ' hoe bereid je een artisjok?'.

Wat je als kok moet weten geeft antwoord op deze en bijna 500 andere vragen. De ruim 500 fullcolour foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij ieder probleem.
Door middel van tips en trucs van professionele chefs en informatie over ingrediënten en technieken kan iedere kok zijn prestaties in de keuken verbeteren.

Hét boek dat antwoord geeft op vele culinaire vragen!


HOE open je een oester? * maak je bouillon in een handomdraai? * maak je verse pasta? * kook je mosselen? * maak je karamel? * bak je de perfecte taart? * maak je snel een lekkere vleesjus? * kun je zien of je eiwitten stijf genoeg geslagen zijn? * fileer je een platvis? * gebruik je verse gember?
[kolom rechts]
484 tips, trucs, ingrediënten en wetenswaardigheden
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
27,00
Stapelweken
28,25
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
27,00
Stapelweken
28,25

Anderen bekeken ook

25% korting
Stapelweken
3,75
Stapelweken
28,00
Stapelweken
7,45
Geef me een seintje
Geef me een seintje