• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Keukenlab

Word een betere kok door te koken met kennis
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

30,04

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Keukenlab
Keukenlab
Als nieuw
30,04
ISBN
9789038805955
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Nijgh & van Ditmar
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN. Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

E. Marien, J. Groenewold
Cook & Chemist
8,25
Niki Segnit
De Smaakbijbel
20,55
Jozef Youssef, Hervé This (voorwoord)
Moleculair koken
24,25
Anne Cazor, Christine Liénard
De kunst van het moleculair koken
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
A. Cazor, C. Lienard
Moleculair Koken
sorry, niet op voorraad