• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Topchefs van de Moleculaire keuken / Creatief Culinair

De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461430229
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Recepten van 24 internationale topkoks uit Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Nederland. Dit kookboek laat schitterende voorbeelden van deze culinaire meesterwerken zien, met een uitleg van hoe ze tot stand zijn gekomen. Met voorwoord van Jonnie Boer.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook