• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De Kunst van het Moleculair koken / Creatief Culinair

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789073191808
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
72

Waar gaat het over?

Moleculair koken: de kooktrend waar iedereen het over heeft!? Met deze unieke combinatie van boek plus kook-kit wordt molecuair koken pas echt voor iedereen bereikbaar. Het gereedschap in de kook-kit is speciaal samengesteld voor het bereiden van de fantastische recepten in het boek. Een nieuwe kookwereld gaat open met recepten als Rauwe zalm met zoete sojagelei, Leverlolly met muskaatgelei en chocolade, of Frambozenazijnparel in een verse oester. Oogstrelend en verrukkelijk. Moleculair koken in de eigen keuken!
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
44,04
nog 1 op voorraad
22,50
Catherine Atkinson
Slowcooker
Tweedehands Als nieuw
53,80
25% korting
9,25
Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
15,40
nog 1 op voorraad
5,45
nog 1 op voorraad
44,04
nog 1 op voorraad
22,50
Catherine Atkinson
Slowcooker
Tweedehands Als nieuw
53,80
25% korting
9,25
Jeroen Thijssen
Winter Vier Seizoenen
nog 1 op voorraad
15,40
nog 1 op voorraad
5,45

Anderen bekeken ook