• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

20,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist
Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist
Echt gebruikt
20,95
ISBN
9789061128564
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Karakter Uitgevers Bv
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

Dat kookliefhebbers toe zijn aan een nieuwe en meer inzichtelijke manier van koken, blijkt wel uit het overweldigende succes van Cook & Chemist, het eerste boek van auteurs Mariën & Groenewold. Inmiddels zijn er bijna 20.000 exemplaren over de toonbank gegaan! Ook de pers heeft het eerste boek enthousiast ontvangen. Dat Cook & Chemist vooral werd gezien als een leerboek en niet zozeer als een kookboek, blijkt uit de quote in NRC Next die het zelfs "Hét doe-het-zelf-boek voor moleculair koken" noemde. Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het hele land gaven, kregen zij steeds weer de vraag of er nóg nieuwe inzichten en meer recepten waren waarmee koks hun keukenprestaties konden verbeteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist. Met Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist wordt de echte kookliefhebber op zijn wenken bediend: aan de hand van 65 nieuwe en verrassende recepten nemen Mariën en Groenewold hun lezers wederom mee de (moleculaire) keuken in. In dit tweede boek komt een keur aan nieuwe onderwerpen aan de orde, waaronder de 'moleculaire' kneepjes van het barbecuen, eenpansgerechten en de verschillende 'moleculaire' smaakcombinaties - denk aan kreeft met banaan of koffie met knoflook - die de smaakpapillen zullen uitdagen!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

E. Marien, J. Groenewold
Cook & Chemist
8,25
Jozef Youssef, Hervé This (voorwoord)
Moleculair koken
sorry, niet op voorraad
A. Cazor, C. Lienard
Moleculair Koken
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad