• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu

Met meer dan 200 recepten van 's werelds beroemdste kookopleiding
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

14,80

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu
Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu
Als nieuw
14,80
ISBN
9789061138327
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Icob B.V. Uitgeverij
Aantal pagina’s
352

Waar gaat het over?

Uit de keuken van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De smaakbijbel
21,80
10,75
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad