• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handboek kooktechnieken / Le cordon bleu

Met meer dan 200 recepten van 's werelds beroemdste kookopleiding
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789061138327
Bindwijze
Hardcover , Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Icob B.V. Uitgeverij
Aantal pagina’s
352

Waar gaat het over?

Uit de keuken van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

10,75
Niki Segnit
De smaakbijbel
15,00
Laurent Duchene, Bridget Jones
Le Cordon Bleu Handboek Voor Desserts
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad