• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Groot handboek snijtechnieken

stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044731798
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Centrale Uitgeverij Deltas
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
400

Waar gaat het over?

Stap voor stap leren snijden als een echte chef-kok: Groente - fruit - vlees - vis - gevogelte - schaal- en schelpdieren Een mango in blokjes en aardappelen in gelijkmatige frites snijden, prei en selderij in julienne snijden, een kip ontbenen, een lamscarré versnijden, vis fileren, een gebraden lamsbout trancheren, mooie decoraties maken... Aan de hand van uitvoerige, gemakkelijk te begrijpen instructies en stap-voor-stapfoto's in dit handboek leert u de snijtechnieken voor groente, fruit, vlees, vis en gevogelte. Bovendien krijgt u uitgebreide informatie over hoe u gebraden vlees moet trancheren voor uw gasten aan tafel en leert u decoraties maken, van klassieke tomatenroosjes tot een indrukwekkende appelzwaan. Als u hebt geleerd hoe u een mes op de juiste manier vasthoudt en gebruikt, kunt u niet alleen veel veiliger maar ook veel sneller werken. Dankzij de juiste snijtechnieken kunt u veel efficiënter allerlei recepten bereiden. Kortom, dit boek is een waardevolle, praktische raadgever voor iedereen die wil leren snijden en hakken als een echte professional!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
5,00
10% korting
4=3 actie
5,00
Joachim Habiger
Snijtechnieken
30% korting
4=3 actie
5,40
4=3 actie
10,75
sorry, niet op voorraad
Filip Verheyden, Sergio Herman
De basis
sorry, niet op voorraad
Roberta Deiana
Foodstyling
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad