• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het nieuwe proefboek

over de smaak van wat we eten en drinken
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

31,70

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het nieuwe proefboek
Het nieuwe proefboek
Beetje gebruikt
31,70
ISBN
9789059566408
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
320

Waar gaat het over?

Over de smaak van wat wij eten en drinken. Een musthave voor iedereen die eten serieus neemt. Er zijn niet veel mensen die niet houden van een heerlijk gerecht en een bijpassend drankje. Maar als je écht lekker wilt eten en drinken, helpt het als je er meer van weet. Sinds zijn eerste boek over dit onderwerp is Peter Klosse uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit op het gebied van smaak. In zijn nieuwste boek, 'Het Nieuwe Proefboek', geeft hij een frisse kijk op de voedselwereld van vandaag en inspireert hij zelf op zoek te gaan naar bijzondere smaakcombinaties. De vraag waarom een gerecht succesvol is beantwoordt hij aan de hand van de Culinaire Succesfactoren. Unieke flavour graphics laten zien hoe de diverse ingrediënten van gerechten bijdragen aan de smaak. Ook is er aandacht voor proeven en de rol van de hersenen bij de perceptie van smaak. Voor dit boek werkte hij samen met Angélique Schmeinck, een van de twee vrouwelijke meesterkoks van Nederland - een bijzondere combinatie van kennis en creativiteit.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

50% korting
5,25
34,75
14,00
Peter Klosse, Peter Klosse
Het proefboek
36,80
Joël Broekaert
Proefles
18,00
Peter Klosse
Het proefboek
sorry, niet op voorraad
Walter Marskamp, Sally Mitchell
Smaak
sorry, niet op voorraad
Niki Segnit
De Smaakbijbel
sorry, niet op voorraad