• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het mayonaise boek

geschiedenis techniek recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

10,40

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het mayonaise boek
Het mayonaise boek
Als nieuw
10,40
ISBN
9789082686708
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Jean Baton Mayonaise
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
89

Waar gaat het over?

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer! Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk? Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Guillaume Pagliano
Hamburgers
4,75
10% korting
Irene de Vette
Het Grote Frietboek
17,90
Rutger van den Broek
Bakbijbel / Kookbijbels
27,30
Heleen, Timmermans
Soepbijbel
26,00
Andre Delcart, Eddie Cooremans
Van aardappel tot friet
sorry, niet op voorraad
Yotam Ottolenghi
Flavour
sorry, niet op voorraad
10% korting
Leonie ter Veld
Toffe tosti's
sorry, niet op voorraad