• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Gember. koken met smaak

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

7,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Gember. koken met smaak
Gember. koken met smaak
Beetje gebruikt
7,00
ISBN
9789054267935
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Ruitenberg Boek
Jaar van uitgifte
1996
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

Wie heeft nooit met intens genoegen de geur van gember in de keuken opgesnoven? Of het nu het huiselijke aroma van gemberkoek in de oven is of een explosie van oosterse beloften, gember is onmiddelijk herkenbaar bij alle maaltijden, het hele jaar door. Gember is al meer dan duizen jaar een basis-ingredient-het gebruik ervan in de Chinese keuken gaat terug tot 2OO v.Chr. Al vroeg werd gemberpoeder naar Noord-Europa gebracht; het is de enige specerij die eerder dan door de Kruisvaarders werd geintroduceerd. Historisch gezien is het een winterspecerij: gember bracht vreugde in de koudse en naargeestigste tijd van het jaar. Gemberkoek is een van de oudste cakebroden ter wereld en komt nu in alle noordelijke landen voor, gewoonlijk in samenhang met Kerstmis en andere winterfeesten. Vroeg in de achttiende eeuw kwam stemgember, ingemaakt in siroop in mooie blauwe en witte potten die zeer gezocht zijn, vanuit China naar Europa. Gember wordt natuurlijk het meest gebruikt in Azie, en de gembersm
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

11,80
Ghillie Basan
Marokko
9,45
Jacque Malouf, Tara Fisher
Koken Met Paddestoelen
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
25% korting
S. Vijayakar
Curry
sorry, niet op voorraad
30% korting
S. Vijayakar
Frituren
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Laura Zavan
Panna Cotta
sorry, niet op voorraad
20% korting
Wybrand Scheffer
Passie voor pasta
sorry, niet op voorraad
Stephen Fulder, Iris van der Blom
Gember
sorry, niet op voorraad