• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Frituren

Van stijlvolle snacks tot knapperige maaltijden en chique desserts
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Alleen nog tweedehands verkrijgbaar
Stapelweken

17,50

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Frituren
Frituren
Als nieuw
17,50
722301538
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789059201705
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2003
Aantal pagina's
64

Waar gaat het over?

Dit schitterende boek begint met een onmisbare inleiding tot frituren: adviezen voor frituurtechnieken, het soort olie dat u moet gebruiken en de bereidingswijze van beslag en deeg. Verder krijgt u tips voor het gebruik van de frituurpan en algemene veiligheidsinstructies. Frituren is hét boek voor iedereen die van gefrituurd voedsel houdt.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Stapelweken
36,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
Stapelweken
4,75
Thomas A. Vilgis
Sous vide
Stapelweken
14,90
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Stapelweken
36,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
Stapelweken
4,75
Thomas A. Vilgis
Sous vide
Stapelweken
14,90

Anderen bekeken ook

25% korting
Stapelweken
24,49
50% korting
Stapelweken
7,20
Stapelweken
6,20
S. Vijayakar
80 bites
Stapelweken
5,45
Stapelweken
11,50
Angela Prins
Fris frituren
Stapelweken
18,25
S. Vijayakar
Curry
25% korting
Stapelweken
12,60
25% korting
Stapelweken
3,00
Anne de la Forest
Alles over friet
Geef me een seintje