• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Encyclopedie van de Franse gastronomie

Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie

21,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Encyclopedie van de Franse gastronomie
Encyclopedie van de Franse gastronomie
Beetje gebruikt
21,75
ISBN
9789077363263
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers / Davidsfonds
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
511

Waar gaat het over?

De Encyclopedie van de Franse gastronomie is de nieuwe encyclopedie voor de (amateur)kok. Door de ruim 200 culinaire technieken en vaardigheden die helder zijn uitgelegd en gefotografeerd en met bijdragen van de grootste namen uit de hedendaagse Franse gastronomie zal het zowel de beginnende als de ervaren kok aanspreken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

4=3 actie
7,10
4=3 actie
6,80
Francoise Bernard
Cuisine
4=3 actie
30,35
4=3 actie
19,95
4=3 actie
12,90
Norbert van Hoof, Margriet Weenink
Franse kookkunst
4=3 actie
5,45
Koen Vergeer, N.v.t.
Pole position
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
N.v.t., William Fotheringham
Bernard Hinault
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad