• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De sensaties van smaak

de wetenschap achter hoe we proeven
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

30,25

Hoe tweedehands wil je het hebben?
De sensaties van smaak
De sensaties van smaak
Beetje gebruikt
30,25
ISBN
9789045027203
Bindwijze
Paperback
Taal
Overig
Uitgeverij
Atlas Contact
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
320

Waar gaat het over?

In 'De sensaties van smaak' laat Bob Holmes zien wat er aan de basis ligt van smaak: de chemische, biologische en psychologische processen die plaatsvinden wanneer we eten. Ook kijkt hij mee over de schouders van professionele chef-koks en industriële voedselproducenten, om te zien hoe zij op zoek gaan naar verrassende nieuwe smaakcombinaties en innovaties op kookgebied. Kortom, 'De sensaties van smaak' is een reis langs onze zintuigen die je beleving van eten voor altijd verandert en beantwoordt vragen zoals: Waarom smaken aardbeien zoeter op witte borden? Waarom kun je bij rode wijn het best klassieke muziek luisteren? Welke invloed heeft taal op onze smaakbeleving? Hoeveel smaken en geuren zijn er eigenlijk?
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De Smaakbijbel
17,70
Charles Spence
Gastrofysica
36,80
Joanna Farrow, Inaksie
Chef School
7,45
Angélique Schmeinck, Peter Klosse
Het nieuwe proefboek
31,70
Annelies van Wittenberghe
SMAAK!
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad