• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

De nieuwe smaken van de Japanse keuken

meer dan 125 zuivere en authentieke gerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789055013319
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
Jaar van uitgifte
1997
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

De Japanse keuken staat erom bekend dat een gecht slechts met enkele, verse ingrediënten wordt bereid. Het heerlijke resultaat is dan ook vaak van een pure eenvoud. De rauwe vis die wordt geserveerd in gerechten als sashimi is hiervan wel het duidelijkste voorbeeld. Bovendien versaat Japanners als geen ander de kunst om een vis of stukje vlees om te toveren tot een culinair stilleven op tafel. En mocht u denken dat het bereiden van Japanse gerechten moeilijk is- dankzij dit boek van de Française Colette Rossant wordt het juist verbazingwekkend eenvoudig!
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

11,65
Netty Jonker
De Japanse keuken
4,75
Emi Kazuko, Yasuko Fukuoka
Minibijbel - Japanse keuken
21,00
Kiyoko Konishi
De Japanse keuken
sorry, niet op voorraad